-
Content Count
7 -
Last visited
Everything posted by KicpeR
-
Czy posiadasz VIP: Płace składki . Twój nick: KicpeR Twoje imię: Igor Twój wiek: 15 Jak długo grasz w Minecrafta? : 6 lat Jak długo grasz na naszym serwerze? : 2 i pół tygodnia. [moge nadrobić] Ile czasu możesz potawięcić na potrzeby serwera : 3-5 godzin Jak lub co chciałbyta usprawnić na serwerze? : zaprosić kolegów, zlikwidować cheaterów i wiele innych Dlaczego uważasz, że to ty powinieneta zostać wybrany? : jestem ogarnięty, nie spamie na chacie za dużo, nie kickuje za byle co, nie banuje za byle co itd. Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy] : WorldGuard , WorldEdit, AZRank , PermisionsEX, Essentials/Chat/Spawn , FunnyGuilds, AdminChats, ShopAdmins,RealWeather, AuraInfo, NoCheatPlus, dragoTeleport, ColoredSigns, HeadSpawner, PressurePush, Vault, ClearChat, AntiSwear, AutoMessege, iReport, Gifts, SimpleMenu, AntiAd, DropStone, ChestShop, Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: tak. Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : tak, gadałem już z jednym adminem ;p coś, co chciałbyta dodać od siebie: czekałem 14-15 dni aby napisać kolejne rekrutacje, [PROSZĘ NIE PISAĆ POWÓD WIEK,BRAK VIPA WIEK wam nie odpowiada? macie 11 latków i jest dobrze.. -.- Brak Vip'a? to ty się naucz czytać ze zrozumieniem Płace Składki!
-
Czy posiadasz VIP: Płace składki . Twój nick: KicpeR Twoje imię: Igor Twój wiek: 15 Jak długo grasz w Minecrafta? : 6 lat Jak długo grasz na naszym serwerze? : 1 i pół tygodnia. [moge nadrobić] Ile czasu możesz potawięcić na potrzeby serwera : 3-5 godzin Jak lub co chciałbyta usprawnić na serwerze? : zaprosić kolegów, zlikwidować cheaterów i wiele innych Dlaczego uważasz, że to ty powinieneta zostać wybrany? : jestem ogarnięty, nie spamie na chacie za dużo, nie kickuje za byle co, nie banuje za byle co itd. Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy] : WorldGuard , WorldEdit, AZRank , PermisionsEX, Essentials/Chat/Spawn , FunnyGuilds, AdminChats, ShopAdmins,RealWeather, AuraInfo, NoCheatPlus, dragoTeleport, ColoredSigns, HeadSpawner, PressurePush, Vault, ClearChat, AntiSwear, AutoMessege, iReport, Gifts, SimpleMenu, AntiAd, DropStone, ChestShop, Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: tak. Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : tak, gadałem już z jednym adminem ;p coś, co chciałbyta dodać od siebie: spędzam dużo czasu na waszym serwerze, chciałbym dołączyć do ekipy , nie jestem noobem xd
-
administracja, wbijcie na ts.. miałem się zgłosić kanał : Rozmowy z administracją. jak nie w ten kanał wbiłem napiszcie na jaki kanał mam wbić .
-
mam 300 subów , nie jest to wcale dużo ale jest coś , moge nagrywać dużo serii/odcinków tylko musze mieć zgode global moda/włataciciela .
-
Witam, mogę podesłać wam skrypt OX , mojej konfiguracji jest ogarnięty i łatwy w komendach
-
Dodacie plugin 1vs1 mojej konfiguracji? nie jest zły
-
Wpadłem na pewien, pomysł żeby zrobić kolejny tryb jest to Creativ, jeśli ma to coś kosztować mogę zapłacic 50 zł psc jeśli jest to głupia propozycja odrzucie ją bez hejtu ;D
-
Czetać, jestem KicpeR mam 15 lat nagrywam na YouTube jestem ogarniętą mordą!
-
Czy posiadasz VIP: Nie , ale moge płacić składki. Twój nick: KicpeR Twoje imię: Igor Twój wiek: 15 Jak długo grasz w Minecrafta? : 6 lat Jak długo grasz na naszym serwerze? : 2 tygodnie chyba ;d Ile czasu możesz potawięcić na potrzeby serwera : 3-4 godzin Jak lub co chciałbyta usprawnić na serwerze? : Mógłbym sprawdzać graczy, zaprosić kolegów i wiele więcej XD Dlaczego uważasz, że to ty powinieneta zostać wybrany? : jestem ogarnięty, nie spamie na chacie , nie daje itemów mam swój serwer. Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy] : WorldGuard, ShopAdmins, AdminsChat , Essentials/Chat/Spawn/Warp , ChatQ , FunnyGuilds, [Znam więcej ale czy to ma sens ?XD] Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: do tej pory na 4 serwerach mam wyższą range niż Moderator , pozatym mam swój serwer. Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : tak coś, co chciałbyta dodać od siebie: Jestem ogarnięty